Prywatnie

Oto przygotawaliśmy dla Państwa wstępnie kilka zestawów bankietowych do wykorzystania na domowych przyjęciach:

  Uwagi początkowe:
– wszystkie przekąski są dekorowane na półmiskach firmowych lub na tacach jednorazowych (wg Zamówienia)
– dania gorące mogą być serwowane do wyboru: w naczyniach lunchowych (bezpośrednio na stół)
albo w termosach cateringowych lub w pojemnikach jednorazowych
(z przeznaczeniem do bezpośredniego odgrzania w piekarniku)

– możemy zapewnić  PEŁNY SERWIS GASTRONOMICZNY na życzenie – za dodatkowa opłatą,
którą ustalimy indywidualnie wg zapotrzebowania rodzajowości serwisu.

– dowóz na terenie Olsztyna  – gratis

I  ZESTAW – dla 10 osób

  • BUKIET MIES PIECZYSTYCH :
  • Karkówka , rolada schabowa z owocami ,boczek pieczony , pasztet –  1  plata
  • Szczupak faszerowany  w galarecie 10 por
  • Roladki bekonowe  grillowane z sałatka  w muszli  10 por
  • Kolorowa  Sałatka z faworkami rybnymi  10 por

na OBIAD :

  • Zupa  grzybowa 10 por
  • ZRAZY SCHABOWE  W SOSIE   8 por
  • ROLADKI INDYCZE FASZEROWANE WARZYWAMI 8 POR
  • Ziemniaki  pieczone 8 por
  • Kluski warminskie 8 por
  • Bukiet surówek sezonowych 10 por
  • Tort okazjonalny, bądź patera ciast bankietowych
    ——————————————————————————————————————-
     Koszt karty dla I ZESTAW-u, wynosi 830,00 zł
    ——————————————————————————————————————-

II ZESTAW – dla  10 osób

  • BUKIET MIES PIECZYSTYCH :
  • Karkówka, rolada schabowa z owocami, boczek pieczony, pasztet 1 plata
  • Tymbaliki drobiowe  z warzywami 8 por
  • Dorsz w sosie słodko kwasnym 8 por
  • Sum  w galarecie 10 por
  • Sałatka „Korona” 10 por

na OBIAD :

  • Zupa krem z pieczonej papryki i pomidorów 10 POR
  • STEK Z KARKÓWKI Z GRILLAZEM WARZYWNYM 10 POR
  • Roladki drobiowe  ze szpinakiem i mozarelka  10 por
  • ZIEMNIAKI PIECZONE  15 POR
  • BUKIET SURÓWEK 10 POR
  • Tort okazjonalny  lub patera ciast bankietowych
    —————————————————————————————————-
    Koszt karty dla II ZESTAW-u wynosi 980,ZŁ
    —————————————————————————————————-

III ZESTAW – DLA  20 OSÓB

na GORACO :

  • Żurek  – lub inna zupa
  • Pstrag pieczony w sosie cytrynowym z rozmarynem  10 por
  • Udka faszerowane  10 por
  • Rolada schabowa  nadziewana z grillażem warzywnym  10 por
  • Ziemniaki pieczone
  • Bukiet surówek

PRZEKĄSKI:

  • Plata mięs pieczystych: karkówka, rolada drobiowa, schab pieczony z owocami i orzechami, pasztet  –  2 sztuki
  • Dorsz pieczony w warzywach 15 por
  • Łosoś pieczony na Rukoli 20 por
  • Śledzik w oleju 15 por
  • Roladki bekonowe z daktylami, śliwka, drobiowe, bawarskie: z marynatami 20 por
  • Rolada szpinakowa  z wędzonym łososiem 15 por
  • Sałatka „Korona” 15 por
  • Sałatka Grecka  15 por
  • Tort okazjonalny  150g/os lub  plata ciast bankietowych 150g/os.
    – Tartinki twarogowe,
    – Babeczki owocowe i z musem czekoladowym
    – Sernik w czekoladzie z wisniami
    – Tirami su
    – Black&white
    —————————————————————————————————
    Koszt karty dla III ZESTAW-u wynosi 2200,00zł
    —————————————————————————————————

IV   ZESTAW BANKIETOWY – dla  30 osób

OGÓLNE  PRZELICZENIE  – 6 por /os.

  • >                 Crostini z awokado i pomidorkami z bazylia
  • >                 Crostini z camembert i zurawina
  • >                 Rolada szpinakowa z łososiem i suszonymi pomidorami
  •                     Faszerowane ogórki przekaskowe
  • >                 Morele nadziewane  migdałami w winie
  • >                 Sałatka w muszlach z roladkami drobiowymi  oraz bawarskimi
  • >                 Sałatka hawajska  z chipsem parmezanowym
  • >                 Sałatka mini caprese
  •                     Szaszłyki bankietowe warzywne oraz  mięsne
  • >                 Babeczki filo z gorgonzola
  • >                                        Z krewetkami
  • >                 Ptysie wytrawne z pastami mix  z salsą warzywną
  • >                 Bruschetta z salsą pomidorowa i mozarelka
  • >                 Tarta szpinakowa
  • >                           Warzywna
  • >                 Roladki bekonowe ze sliwka, daktylami,

> FRANCUSKIE  ROZKI ZE SZPINAKIEM

> SWIDRY FRANCUSKIE  Z ZIARNAMI W PARMEZANIE

> SAKIEWKI FRANCUSKIE Z BOLOGNESE

> BUFET  SŁODKI :> W OGÓLNYM PRZELICZENIU  2 por /os.

  • > Bankietówki; TIRAMISU, CHOCO-CHERRY,
  • > Pralina czekoladowa z kremem brulle
  • > Serniczki czekoladowe z wiśniami
  • > BABECZKI Z MUSEM OWOCOWYM, CZEKOLADOWYM,
  • > BUKIET OWOCÓW FILETOWANYCH
    ————————————————————————————————————————
    Koszt karty dla IV ZESTAW-u BANKIETOWEGO, wynosi  2400,00zł
    ————————————————————————————————————————